Afterwork Cava & Business

Joves d’Empresa, el col·lectiu júnior de la FEGP, continua amb el cicle de trobades d’interrelació, aquesta vegada amb un afterwork força suggerent en temps de verema: Cava and Business.

Serà dijous 26 de setembre, a les set de la tarda, i qui ho farà possible serà Caves Vilarnau.

26.09.2019

 

Joves d’Empresa compleix 10 anys

El col·lectiu Joves d’Empresa compleix aquesta setmana els seus primers 10 anys i ho ha celebrat a La Cucanya, a Vilanova i la Geltrú, amb un sopar mediterrani a peu dret. En el transcurs de l’acte s’ha presentat el nou logotip i el nou espai web. De sempre vinculat a la FEGP, el grup aplega prop de 300 directius júniors del Gran Penedès.

6.06.2019

 

Els autònoms davant la declaració de la renda

 

Cinta Fondarella, de CYP Assessors, ha estat la ponent de Joves d’Empresa en la sessió informativa que aquest col·lectiu de la FEGP ha organitzat a Vilanova i la Geltrú. S'ha parlat de les novetats de la campanya de la renda 2018 i s'ha fet un seguit de recomanacions abans de presentar la declaració.

9.04.2019

El màrqueting dels Joves

 

Joves d’Empresa, el col·lectiu júnior de la FEGP, ha celebrat una sessió distesa al voltant del màrqueting electrònic, amb ponències de Gemma Beltran, Copywriting para Web, i Edyta Szurmiej, INW Comunicacions. La conferència ha tingut lloc a la seu de l'entitat a Vilafranca del Penedès.

26.02.2019

Trobada de contactes comercials

 

Joves d’Empresa, el col·lectiu júnior de la FEGP, ha organitzat una trobada distesa per afavorir les relacions professionals i nous contactes comercials entre els assistents. El fil conductor ha estat tot just un cabdell de llana, a partir del qual s'ha dibuixat tota una xarxa de coneixement i interrelació entre els assistents.

19.02.2019

Bread & Business

 

Joves d’Empresa continua amb el cicle de trobades d’interrelació, aquesta vegada amb un afterwork força suggerent: Bread and Business. En aquesta ocasió, els assistents han pogut conèixer de primera mà el Forn de Pa J. Rius, a Olèrdola, mentre intercanviaven targetes comercials.

31.01.2019

Joves d’Empresa amb la contractació

 

Joves d’Empresa ha obert l'exercici del seu 10è aniversari amb una píndola informativa sobre els aspectes que cal tenir en compte a l’hora de contractar treballadors. La sessió ha anat a càrrec d'Ezequiel Batalla, d’Inlab Consulting.

15.01.2019

Els Joves es beneficien de les aplicacions web

 

El col·lectiu Joves d’Empresa, vinculat a la FEGP, ha encetat un cicle de píndoles informatives amb temàtiques d’interès per als directius i les directives. Ha obert la programació la ponència de Levi Esteller, d'Offing Web Solutions, amb el títol 25 beneficis que les aplicacions web a mida aporten a l’empresa.

29.11.2018

Cheese & Business

 

Joves d’Empresa continua amb el cicle de trobades d’interrelació, aquesta vegada amb un afterwork força suggerent: Cheese and Business. L'acte ha tingut lloc a Xerigots, l’establiment especialitzat en formatge, amb seu a Vilafranca.

25.10.2018