Presentació a la Fira de Novembre

DSC_0676

09 Novembre del 2013 a les 12:00 AM

El passat 9 de novembre, el col·lectiu Joves d'Empresa va presentar el nou grup impulsor i la nova pàgina web en el marc de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú.

 

L'entitat ha iniciat fa unes setmanes una nova etapa amb energies renovades. Per això, ha volgut exposar públicament les principal línies d'actuació d'aquest nou període per fer-li arribar al públic en general i als joves emprenedors que encara no s'han apropat a Joves d'Empresa. La màxima del col·lectiu és la d'organtizar activitats adreçades als joves que permetin generar negoci i crear contactes i xarxa.Aquesta nova etapa també passa per renovar la pàgina web. Fins ara, els joves d'empresa tenien com a referent a internet una xarxa social pròpia en la que podien relacionar-se entre ells, però no hi havia un portal adaptat per als visitants externs al col·lectiu.

Ara, la nova pàgina web, amb un estil neutre i minimalista, vol demostrar una obertura dels Joves d'Empresa, amb una explicació general de qui som i què fem perquè se'ns pugui conèixer i un directori d'empreses per no deixar de banda la part més important, la possibilitat de fer negoci. Aquest directori recopila les empreses o serveis professionals dels diversos membres del grup, classificats en diferents categories perquè sigui fàcil de trobar.

 

La pàgina web també reserva un racó per al calendari d'actes programats i per a les notícies i resum dels esdeveniments organitzats.plavix generic cost