Píndoles formatives

Píndola formativa sobre la gestió dels residus

Píndola formativa sobre la gestió dels residus

Novembre 05, 2014 @ 7:00 PM

Laura González, responsable de Reciclatges González, ha estat la ponent de la píndola formativa organitzada per Joves d'Empresa sobre la gestió dels residus a l'empresa. Reciclar i recuperar, reutilitzar i reduir, és només un tema d'hàbits, formació i voluntat. Cal convertir-se en consumidors racionals per tal d’aconseguir minimitzar la producció de residus i buscar la via correcta de gestió i valorització. La sessió s’ha emplaçat a la seu de l'ADEG, a Vilanova i la Geltrú.
Píndola formativa sobre consum energètic

Píndola formativa sobre consum energètic

Mai 27, 2014 @ 7:00 PM

Joves d’Empresa ha celebrat una nova píndola informativa. En aquesta ocasió ha servit per presentar diferents consells pràctics per ser més eficients en el consum energètic. Martín Castillo, de l’empresa Interclima Penedès, ha estat el ponent únic de la sessió celebrada a l’ADEG Vilanova. L’acte ha comptat amb el patrocini de Cafès Novell.
Píndola formativa sobre Twitter

Píndola formativa sobre Twitter

Gener 28, 2014 @ 7:00 PM

Conscients de la importància de les xarxes socials, Joves d'Empresa va organitzat una píndola formativa on es van donar les claus per gestionar correctament el Twitter, la xarxa de microblogging per excel·lència. Durant la sessió es va ensenyar a utilitzar l'eina (funcions tècniques) i es van donar a conèixer les bones pràctiques d'ús per explotar totes les seves potencialitats i aconseguir una comunicació efectiva amb el nostre públic. La sessió va aplegar a una vintena de joves del Penedès - Garraf i va anar a càrrec de Daniel Chico i Javi Polinario
plavix generic cost