Low Cost Networking

Els Sopars Low Cost Networking són la data més assenyalada del calendari anual de Joves d'Empresa.

És un encontre a la fresca, informal i a peu dret, on es combina l'espai de trobada amb la degustació dels plats proposats pels restaurants convidats.

D'aquesta manera es genera un clima distés per a establir llaços entre els participants, mentre s'assaboreix un sopar preparat pels restaurants d'alguns membres de Joves d'Empresa.

En les edicions precedents ha estat tot un èxit, però tot fa sospitar que les properes edicions encara seran més reixides.

6è Sopar Low Cost

6è Sopar Low Cost

Mai 26, 2016 @ 12:00 AM

Joves d’Empresa ha celebrat la sisena edició del seu sopar anual a la vora del mar, al Restaurant La Cucanya de Vilanova i la Geltrú. Les degustacions han portat els segells de Ca La Katy, Can Batadet, Pastes La Forja, Simpàtic i La Cucanya. També han ofert els seus productes AT Roca, Llopart, Raventós i Blanc i Vilarnau, així com Cafès Novell i Lolita Sweet Art. El 6è Sopar Low Cost ha comptat amb el patrocini d’Interclima Penedès.
5è Sopar Low Cost

5è Sopar Low Cost

Mai 21, 2015 @ 8:00 PM

El col·lectiu vinculat a l'ADEPG, Joves d'Empresa Garraf Penedès, ha celebrat la 5a edició del seu acte insígnia, el Sopar Low Cost. L'acte s'ha celebrat a la Masia la Torre del Gall, a Sant Cugat Sesgarrigues. Els assistents han pogut degustar la gastronomia del territori i escoltar les vivències d'Anna Roig, la cantant de l'Ombra de Ton Chien. L'acte ha estat amenitzat pel trio musical Jazzart.
4rt Low Cost Networking

4rt Low Cost Networking

Juny 14, 2012 @ 12:00 AM

Art Cava, a Avinyonet del Penedès, ha acollit el quart sopar Low Cost. Amb el motiu “entrevinyes”, hem gaudit d’un vespre molt interessant. L’espai d'Art Cava s'ha guarnit per encabir-hi 5 restaurants i càterings que han col.laborat en el sopar, compartint cadscún espai amb cavistes i vinaters com ara Berdié, Art Cava, Vilarnau, Vallformosa... Un any més d’èxit! A per el proper!
3er Low Cost Networking

3er Low Cost Networking

Juny 09, 2011 @ 12:00 AM

Al davant del mar, al Ceferino de Vilanova ha tingut lloc el trecer sopar Low Cost de Joves d’Empresa. En aquesta ocasió hem preparat un plafó d’anuncis on tohom previament s’hi ha pogut inscriure per poder compartir amb la resta dels assistents el que fa i ofereix. Més de 40 persones han aprofitat la ocasió per compartir inquietuds professionals i, també, personals.
plavix generic cost