Dinar amb...

Un dels actes de més èxit de Joves d'Empresa són els 'Dinar amb...'

L'èxit no només és de convocatòria, sinó també qualitatiu, tant pels convidats que ens acompanyen, com pel clima de col·laboració i intercanvi que es genera.

Aquí us deixem les cròniques dels últims 'Dinar amb...' que hem portat a terme

Dinar amb Guillem Cabestany

Dinar amb Guillem Cabestany

Març 12, 2014 @ 1:00 PM

Joves d’Empresa ha reprès els dinars-col·loqui amb Guillem Cabestany com a convidat, artífex d’una col·lecció d’èxits per part del Moritz Vendrell, equip de l’OK Lliga que ve de guanyar per segona vegada consecutiva la Copa del Rei d’Hoquei. L’entrenador del Vendrell ha explicat els models que aplica per treballar la dinàmica del grup i la motivació dels seus integrants; tot un paradigma aplicable a qualsevol organització empresarial. L’acte s’ha emplaçat al restaurant Sharlotte de Vilafranca del Penedès.
Dinar amb Nandu Jubany

Dinar amb Nandu Jubany

Mai 15, 2012 @ 12:00 AM

Avui Nandu Jubany ha estat el nostre convidat als dinars col·loquis de Joves d'empresa, que ha tingut lloc al restaurant La Pedrera de Canyelles. Jubany, és un jove cuiner que atresora una gran experiència i un gran rodatge professional adquirit en escoles molt diverses i guardonat amb una estrella Michelín l'any 1998. Ha col·laborat amb Antoni Bassas a Catalunya Radio i a TV3 amb el programa El Club amb l’Albert Om. Actualment amb Carles Gaig gestionen la gastronomia de Sport Hotel Hermitage & Spa d’Andorra, un nou projecte.
Dinar amb Pep Torres

Dinar amb Pep Torres

Març 22, 2012 @ 12:00 AM

Pep Torres és el director i creador del Museu d'Idees i Invents de Barcelona, estilitzat com a miba. És un museu privat que es troba al barri Gòtic de Barcelona. Torres també és conegut per presentar invents a programes de televisió com Crónicas Marcianas i El Hormiguero, i per ser director des de 2008 de la fira d'invents Attic de Vilanova i la Geltrú.
Dinar amb Xavier Berneda

Dinar amb Xavier Berneda

Març 10, 2011 @ 12:00 AM

Xavier Berneda és director de màrqueting de Munich, empresa catalana fabricant de calçat esportiu, amb seu social a Capellades (Anoia). Munich fabrica anualment més de 850.000 parells de sabates anuals, el 46% dels quals correspon a calçat esportiu i el 54% a la línia enfocada a la moda. En els darrers anys, la firma ha aconseguit un lloc destacat en el domini de la moda, creixent en el mercat interior i en l'àmbit internacional. Els seus productes es reconeixen pel símbol de la X, que fan servir com a adorn característic. Té presència a Europa i Àsia.
plavix generic cost