El col·lectiu Joves d’Empresa aplega prop de 300 directius júniors del Gran Penedès. El sopar tracta de promoure l’intercanvi d’experiències i contactes.

Cada any es celebra en una localització diferent amb diversos invitats. En aquest 10è aniversari tindrem uns invitats molt especials.

Miquel Àngel Mora és el cofundador de Housfy, la immobiliària que ha revolucionat el sector oferint els experts i les eines perquè les famílies i els compradors realitzin el procés de venda directament. A més, Housfy comença la seva expansió internacional i s’estrena a Itàlia. Mora també ha estat l’instigador de companyies molt consolidades com Jahetrobat.com.

Maria Bassegoda és estudiant del màster en Periodisme Digital i Comunicació online i participant a l’Aula d’Emprenedors d’ESADE. Comparteix fotografies al seu compte d’Instagram @brightexperiences d’experiències #finedining i de viatges. Ara mateix es troba en un procés de canvi que per molts pot sembla utòpic: deixar una feina estable per iniciar el seu propi negoci.

Eulàlia Torres, amb formació i experiència empresarial i especialitzada en màrqueting, descobreix gràcies al seu compte d’Instagram @holadecora, amb 32.500 seguidors, un nou estil de vida que la porta a participar en programes de televisió i ràdio.


Si encara no ho has fet, pots confirmar la teva assistència a l’
enllaç.